Prisvärd e-juice till elcigaretter

eciggcity.se finns det väldigt mycket e-juice till elcigaretter att välja mellan. Det finns allt från melonsmak till “bad blood-smak”. Det vill säga att det finns något för alla smaker.

om e-juice

Om E-juice och hur det fungerar

E-juice kallas vätskan man har i elcigaretter som vid rökning omvandlas till rök. Eller rättare sagt till vattenånga. För att rökare ska få känslan av att röka vanliga cigaretter vid rökning av elcigaretter finns en funktion i elcigaretterna som gör att det bildas en rökliknande vattenånga. Juicen är det som rökaren suger i sig för att sedan andas ut igen i ett moln av vattenånga, likt själva cigarettröken i en vanlig cigarett.

E-juicen fylls på i elcigaretten av tillverkaren själv eller direkt av användaren. I elcigaretten finns en förångare som gör att vätskan (E-juicen) omvandlas till ånga istället för vätska när elcigaretten används. Vätskan innehåller ämnena propylenglykol eller glycerol och kan innehålla nikotin men den finns även som nikotinfritt alternativ för den som så önskar. Ångan är i princip luktfri och ångmolnet försvinner inom några sekunder från det att rökaren andats ut den.

I en elcigarett tar ångan slut efter ett tag. Då kan användaren, om den vill, själv fylla på med ny sådan. När det är dags att fylla på surfar rökaren enkelt in på nätet för att då söka efter e-juice. Som tidigare nämnts finns juicen i flera olika smaker och många tycker att det är kul att prova nya smaker varje gång man beställer ny.

En e-juice kostar ungefär 200kr och hur länge den räcker beror på hur mycket och ofta man röker sin elcigarett. Önskar man nikotin i sin e-juice väljer man själv att enkelt köpa till det. En sådan nikotin-shot, som den kallas, kostar omkring 30 kr per påfyllning. Om man önskar röka elcigaretten utan nikotin så behöver man bara köpa själva e-juicen och fylla på elcigaretten med. Man måste vara noga med att observera att E-juicerna säljs i olika storlekar, det finns två olika storlekar, en för större elcigaretter och en för mindre elcigaretter.